Over ons

class="subHeader jbdSh jbdTextSh">Maaltijdservice.nl levert de lekkerste en gezondste koelvers kant en klare maaltijden aan huis. Dit 5 dagen per week, vandaag besteld en morgen wordt deze gekoeld thuis geleverd. Voor mensen die even geen zin hebben, niet meer kunnen of willen koken. Voor bijvoorbeeld mantelzorgers die willen zorgen voor een lekkere gezonde maaltijd voor hun ouders. Er is veel keuze, meer dan 250 maaltijden. Van Hollandse pot tot risotto, biedt Maaltijdservice.nl ook eiwitverrijkte, zoutarme, gemalen, gluten- en lactosevrije maaltijden en ook een mooi aanbod vegetarische maaltijden.

Wie is Maaltijdservice.nl?

Op kantoor in Veghel werken ze dagelijks om Maaltijderservice.nl nog beter op de kaart te zetten. Het is een enthousiast team, waar veel kennis en expertise van food en marketing zit.

Een gezonde maaltijd in een handomdraai op tafel. Dat is Maaltijdservice.nl, een vertrouwde naam op het gebied van koelverse maaltijden. Door jarenlange ervaring in foodservice biedt Maaltijdservice.nl een passend assortiment, keuze uit 250 koelvers maaltijden, in Nederland. In slechts 4 eenvoudige stappen heeft de klant een gezonde koelvers maaltijd besteld.